علي غياثي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: دانش آموزان نخبه اين مركز در بين 60 تيم راه يافته به مرحله حضوري، توانستند رتبههاي چهار، شش،9 و 13 تيمي را از آن خود سازند.
غياثي هدف از برگزاري اين مسابقات را ایجاد انگیزه و روحیه خودباوری و تلاش در دانش آموزان مقطع دبیرستان، کشف و شناخت استعدادهای جوان و کمک به پرورش روحیه خلاقیت و نوآوری دانست و تصريح كرد: محور اصلی این مسابقه دعوت از دانش آموزان دوره دبیرستان در سراسر کشور به منظور شرکت در یک رقابت دو مرحلهای با مفاهیمی بالاتر از سطوح معمولی دروس دبیرستان است.
وي ایجاد فضای رقابتی در بین دانش آموزان در فضایی خارج از دروس دبیرستان، افزایش انگیزه دانش آموزان جهت تلاش بیشتر و پرورش تفکر خلاق کشف استعدادهای جوان و ترویج کار تیمی آشنایی دانش آموزان با محیط دانشگاه و فعالیت های دانشجویی را از ديگر اهداف مهم اين مسابقات معرفي كرد.
وي بيان داشت:سؤالات این مسابقه توسط نخبگان المپیادهای کشوری و جهانی و تحت نظر اساتید دانشگاه طراحي ميشود.
غياثي اظهار داشت: در مرحله غیرحضوری این مسابقه دانش آموزان در قالب تیمهای سه نفره به سؤالاتی در زمینههای ریاضی، کامپیوتر، شیمی، فیزیک و نجوم پاسخ داده وبرگزیدگان مرحله غیرحضوری مسابقه در اسفند ماه سال جاری به صورت حضوری در مسابقه شركت كردند.
وي با بيان اين كه در مرحله نخست 3 هزار تيم در مسابقات حاضر شدند، افزود: خراسان رضوي نيز با 9 تيم در اين دوره از رقابتهاي علمي شركت كرد كه چهار تيم آن از آموزشگاه شهيد هاشمينژاد يك بودند.
اين مقام مسوول يادآور شد:مدرسه انرژي اتمي تهران،تيزهوشان بندرعباس و اصفهان در رده هاي قبل از ما قرار داشتند.
نظر شما